Code 95 nabij Vlissingen halen

      Geen reacties op Code 95 nabij Vlissingen halen

Wil jij je code 95 in Vlissingen halen? Lees dan deze tekst voor meer informatie! Code 95 is een toevoeging op je rijbewijs en staat achter een voertuigcategorie. Als je voor je beroep een voertuig wilt besturen waar je rijbewijs C1, C, D1 of D nodig hebt, dan is code 95 verplicht. Deze code is max. 5 jaar geldig en je kan hem verlengen door een nascholing te volgen. Code 95 is ook verplicht voor alle beroepschauffeurs uit de EU en die in de EU werken. Bij Rijbewijsteam kun je de code 95 halen in Vlissingen!

Rijschool

Rijbewijsteam: code 95 nabij Vlissingen

Bij Rijbewijsteam heb je een goede begeleiding waardoor je de code 95 gemakkelijk kan halen. Iedere beroepschauffeur moet na het behalen van de vakbekwaamheid en het rijbewijs binnen 5 jaar aan 35 uur nascholing doen. Dit blijft zich iedere 5 jaar herhalen als je beroepschauffeur blijft of wilt blijven. Er zijn verschillende opleidingen en trainingen ontwikkeld voor de code 95 waaruit chauffeurs zelf mogen kiezen. Er is wel 1 voorwaarde: je moet van de 35 uur 1 praktijktraining volgen. Verder mogen alle trainingen theoretisch zijn. Je kunt als beroepschauffeur terecht bij Rijbewijsteam voor de verplichte code 95 en voor de nascholing. De opleidingen kunnen ook Incompany worden gegeven.

Het team

Rijlessen

Rijbewijsteam is gestart in 2006 en werkt samen met een team van franchisenemers om een kwalitatieve en aantrekkelijke rijopleiding neer te zetten voor jou. Je staat centraal en het gaat er om dat jij slaagt in 1 keer. Persoonlijke benadering is ook belangrijk en alle instructeurs zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaringen en bieden dus ook de kwaliteit die jij zoekt bij een rijschool. Wil je meer weten? Kijk dan op de website van Rijbewijsteam voor meer informatie en de contactgegevens!