28 januari 2022

Detacheringsbureaus: ideaal voor het vinden van een baan als bancair

2 min read
Zakelijk

Wanneer je alle kwaliteiten hebt om uitstekend als bancair te kunnen functioneren, dan kan het welhaast niet anders of je hebt goede vooruitzichten op de arbeidsmarkt. Directe vacatures voor bancairs zijn evenwel nog niet altijd zo makkelijk te vinden. Een reden daarvan is dat werkgevers deze vacatures nogal eens uitzetten bij onder meer detacheringsbureaus. Voor jou als talentvolle bancair kan het dus weleens soelaas bieden om ook bij zo’n detacheerder aan te kloppen. Zo’n samenwerking met een detacheringsbureau biedt bovendien voordelen die je bij een regulier arbeidsverband niet hebt. Je leest er hieronder alles over wat je moet weten. 

Bancair

Waarom is een detacheerder inzetten gunstig voor jou als werknemer?

Als je voor je zoektocht naar een goede bancairsfunctie een samenwerking weet aan te gaan met een goed detacheringsbureau, dan biedt je dit de volgende voordelen en kansen:

  • Bij de betere detacheerders krijg je de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen. Hiermee verrijk je je eigen competenties en het staat uiteraard ook uitstekend op je CV. 
  • Je werkt als gedetacheerde vaak op opdrachtbasis of projectbasis. Dat houdt in dat je vaak om de paar maanden weer bij een nieuwe werkgever wordt gestationeerd. Eentonigheid zit er voor jou dan dus zeker niet in.
  • Je leert als gedetacheerde in een beperkte tijd enorm veel mensen kennen. Hier liggen kansen voor jou. Zeker als je prima werk weet te leveren en je je ook op persoonlijk vlak goed weet te manifesteren is de kans groot dat je via je uitgebreide netwerk later nog eens een baan vindt of krijgt.
  • Mocht je eens een periode zonder opdracht zitten, dan krijg je toch doorbetaald. Dit als gevolg van het feit dat je contract via het detacheringsbureau verloopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *