28 oktober 2021

Heftruck opleiding volgen bij Verkeersschool Wesseldijk

2 min read
Vorkheftruck

Wil jij ook een heftruck opleiding volgen? Denk dan ook eens aan Verkeersschool Wesseldijk. Hier heb ik een tijd geleden mijn heftruck certificaat gehaald en ik ben daar zeer tevreden over. Ik was namelijk op zoek naar een opleiding waar ik het officieel erkende CCV / CBR certificaat kon halen. Vaak wordt namelijk een heftruck opleiding aangeboden waar je alleen een bewijs van deelname krijgt. Dat wordt echter niet erkend door werkgevers.

Heftruck opleiding volgen

Heftruck opleiding volgen in een dag

Bij Verkeersschool Wesseldijk kun je een heftruck opleiding volgen in 1 dag en deze wordt dan afgesloten met het examen. Als je slaagt ontvang je na ongeveer vijf dagen het certificaat. Het heftruck certificaat is ideaal om te hebben in de logistieke sector. Er is veel vraag naar mensen in magazijnen en als je een heftruck kunt besturen heb je wel een streepje voor. Voor je carrière kan dit certificaat dus veel goed doen. Je ziet ook steeds vaker dat vrachtwagenchauffeurs een heftruck opleiding volgen. Meestal in het kader van hun code 95 nascholing. Maar ook voor hen heeft het heftruck certificaat een meerwaarde in hun functie. Soms wordt heftruck ook meegeladen met de vracht zodat de chauffeur ter plekke de lading kan lossen.

Certficaat

Andere gerelateerde of vervolg opleidingen

Naast de heftruck opleiding om je certificaat te behalen, kun je ook andere gerelateerde of vervolg opleidingen volgen bij Verkeersschool Wesseldijk. Denk bijvoorbeeld aan de praktijktraining voor vorkheftruck, vorkheftruck bekwaamheid of haal je reachtruck certificaat. Er zijn genoeg mogelijkheden om je certificaat te verdiepen of uit te breiden. Ook voor het verlengen van je heftruck certificaat kun je terecht bij deze rijschool. Wil je meer informatie? Kijk dan op de website naar de mogelijkheden, pakketten en tarieven. Of meld je direct aan voor een van de opleidingen. In Nijmegen wordt de heftruck opleiding zelfs dagelijks gegeven.