Je producten verkopen doe je zo

      Geen reacties op Je producten verkopen doe je zo

Heb je mooie producten ontwikkeld die je graag aan je doelgroep wilt aanbieden, maar weet je nog niet zo goed hoe je dit gaat doen? De stap van ontwikkelen naar verkopen is geen gemakkelijke, maar met een beetje hulp en een gezonde dosis inspiratie kom je er wel! Om je die hulp te bieden hebben we een aantal mogelijkheden voor je opgeschreven. Bekijk ze hieronder meteen!

Zet ze op Amazon

Een stappenplan verkopen op Amazon heb je online binnen een mum van tijd gevonden. Hiermee kan iedereen beginnen met verkopen op Amazon, dus ook jij! Het voordeel van zo’n stappenplan is dat je zelf bijna niets meer hoeft te doen; het stappenplan kauwt alles voor en voordat je het doorhebt worden je eerste producten al aangeschaft!

Maak gebruik van Bol.com

Wil je graag op een Nederlandse site je producten kwijt? Dan is Bol.com je beste optie. Hier kun je namelijk als onafhankelijke verkoper je producten aanbieden. Dat is perfect wanneer je pas net begonnen bent! Bovendien verloopt alles in het Nederlands, wat sommige zaken toch een flink stuk makkelijker maakt.

Start een eigen webshop

Wil je alles in eigen hand houden, dan kun je ook een eigen webshop starten. Hiermee verkoop je op je eigen manier je producten, maar je zult wel moeten zorgen dat mensen ook daadwerkelijk op jouw webshop terecht komen. Hier zijn veel manieren voor, maar onder aan de streep kun je er in ieder geval vanuit gaan dat dit je sowieso geld gaat kosten. Dat geeft niet, maar je moet er wel rekening mee houden.

Schakel tussenverkopers in

Wil je juist zo min mogelijk moeite doen voor de verkoop en je vooral bezig houden met produceren? Laat dan tussenverkopers, zoals winkels en webshops, jouw producten aanbieden. Je draagt dan een deel van de omzet af, maar je hoeft je niet meer bezig te houden met de verkoop!