28 januari 2022

Kunt u al met osint tools werken?

3 min read

Als journalist moet ik altijd goed zoeken naar de informatie die ik nodig heb voor mijn artikelen. Vroeger moest je dan een groot netwerk hebben, maar tegenwoordig kun je echt heel veel op het internet vinden. Ik heb echter gemerkt dat ik niet de beste was in het vinden van al deze info en het leek mij daarom goed om eens te kijken of ik een cursus osint tools kon volgen. Wanneer ik namelijk met osint tools kon gaan werken, dan zou ik veel beter in staat zijn om info te vinden. Wanneer je namelijk met osint tools gaat werken, dan kun je heel veel beter informatie op het internet vinden. Ik ben daarom blij dat ik deze stap heb gezet want ik heb inmiddels een cursus osint tools gevolgd en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Ik ben namelijk bij de mensen van anti-crime-academy.com in de leer gegaan en daar heb ik echt heel veel geleerd. Ik heb hier een cursus osint tools gevolgd en ik heb geleerd hoe het internet überhaupt werkt, hoe je bijvoorbeeld kunt zien of een site betrouwbaar is of niet, hoe je kunt controleren of teksten op sites ook ergens gestolen zijn en noem het allemaal maar op. Ik heb gezien dat er vaak heel veel meer info te vinden is over mensen en organisaties op het web dan mensen zelf in de gaten hadden. Dat bleek ook wel uit de opdrachten die wij telkens gingen doen omdat wij steeds in een mum van tijd een schat aan info vonden die voor mijn werk heel interessant zouden kunnen zijn. Ik ben daarom ook blij dat ik een cursus osint tools heb gevolgd want ik weet nu zeker dat ik veel meer uit het internet kan halen. Mocht u ook graag beter willen worden in het vinden van informatie op het internet zonder dat u dingen gaat doen die niet mogen, dan kunt u ook een keer op de site van anti-crime-academy.com kijken. U zult zien dat u hier heel interessante opties kunt vinden en dat u hier echt heel veel kunt leren waar u de rest van uw leven baat bij zult hebben.

Nu ik met osint tools kan werken, haal ik veel meer info van het web

Ik heb ook geleerd hoe ik osint tools kan gebruiken om een locatie op een foto te bepalen. Dat heet geolocatie en ik merk dat dit in mijn werk zeer functioneel kan zijn. Soms heb ik namelijk een foto van iemand en ik kan nu tamelijk eenvoudig uitzoeken waar die foto genomen is en zelfs wanneer. Dat zorgt ervoor dat ik veel betere artikelen kan maken en ik ben daarom blij dat ik mij in osint tools verdiept heb.

Wilt u zich ook aanmelden voor een cursus?

Mocht u ook graag met osint tools willen gaan werken, dan kunt u:

  • Even naar de site anti-crime-academy.com surfen
  • Bekijken wat u hier wel niet allemaal kunt gaan leren
  • Een inschrijving regelen via deze site zodat u op korte termijn al kunt beginnen met uw cursus

Ik ben blij dat ik mij hier heb aangemeld voor een cursus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *