Rijbewijs in Hoofddorp

      Geen reacties op Rijbewijs in Hoofddorp

Wil jij je rijbewijs in Hoofddorp halen? Ga dan naar Rijschool Dorland! Maak kennis met de rijschool, werkwijze en instructeur door middel van een proefles. Deze proefles kost €25 en duurt een uur. Om je rijbewijs te halen moet je theorie-examen en praktijkexamen gedaan hebben Rijschool Dorland biedt diverse pakketten aan waarvan er 1 zeker bij je past. In alle pakketten zit het praktijkexamen en in sommige ook een TTT (TussenTijdse Toets) zodat je nog beter voorbereid aan het examen kan beginnen want je hoeft een paar bijzondere verrichtingen dan niet meer te doen. Je moet wel je theorie gehaald hebben voordat je aan het examen kan beginnen. Rijschool Dorland biedt ook theorie opleidingen aan om je te helpen hierbij.

Auto

Rijbewijs in Hoofddorp bij Rijschool Dorland

Als je voor Rijschool Dorland gaat dan ga je voor kwaliteit. Ze bestaan al sinds 1937 (!) en hebben een hoog slagingspercentage. Ook kun je gespreid betalen, wat bij bijna geen andere rijschool kan, maar wel erg fijn is omdat sommige mensen niet in 1 keer veel geld kunnen ophoesten. Als je gespreid betaalt kun je alsnog profiteren van de voordelen van een pakket in plaats van de losse lessen. Met de instructeurs van Rijschool Dorland haal je niet alleen snel je rijbewijs maar leer je ook veilig en goed te rijden.

Niet alleen autorijles

Rijden

Naast de autorijlessen kun je dus ook theorielessen volgen. Hiervoor hebben ze een leslokaal op een industrieterrein en tijdens deze lessen wordt je alles theoretisch geleerd en geven ze je tips. Bij Rijschool Dorland kun je dus terecht voor de autorijlessen maar bij hun zusterbedrijf Verkeersschool Collewijn kun je terecht voor je motor, bromfiets, aanhanger, vrachtwagen en bus rijbewijs. Ook kun je de Code 95 nascholing bij hun volgen. Wil je meer weten? Kijk dan op de website voor informatie of neem contact op!