28 oktober 2021

Theorieboek rijbewijs B

2 min read
Leren

De ANWB biedt dé voorbereiding op het auto theorie-examen. In dit theorieboek rijbewijs B komen alle verkeersregels die je moet weten aan bod. Het wordt uitgelegd aan de hand van veel beelden. Dit maakt het leren wat leuker en je leert er makkelijker en dus ook sneller door. De onderwerpen die in dit boek worden uitgelegd zijn:

  • Regelkennis
  • Verkeersinzicht
  • Verantwoord rijgedrag
  • Milieu
  • Voertuigtechniek
  • Gevaarherkenning

Dit boek heeft een duidelijke en heldere inhoud en staat vol met praktische tips.

Theorieboek rijbewijs B kopen

Verkeer

Bij Alle Theorieboeken kun je dit boek voor maar €19,95 kopen! Als je voor 12 uur ‘s avonds besteld dan heb je ‘m morgen ook al in huis en kun je meteen aan de slag! Naast het auto theorieboek biedt de ANWB ook een oefenboek aan. Zo kun je je nog beter voorbereiden op het examen. Gevaarherkenning is een groot onderdeel wordt ook extra getoetst. Je kunt ook voor de combinatie Theorieboek + online examen oefenen Rijbewijs B kiezen. Dan kun je schriftelijk leren maar ook online. Veel mensen vinden het makkelijk weglezen door de manier waarop de situaties zijn afgebeeld waardoor het heel goed te begrijpen. Het geeft ook een goed gevoel als je de pagina’s snel kan omslaan door de plaatjes.

Op de hoogte blijven

Veiligheid

Ook als je al in het bezit bent van een rijbewijs, blijft het belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwe geldende verkeersregels. in 1990 is het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens opgesteld. Sindsdien zijn er veel aanpassingen geweest. Er wordt meer aandacht aan besteed voor de veiligheid en doorstroming. Ook het milieu is tegenwoordig belangrijker geworden. Mensen gaan zuiniger rijden en dat betekent dat je dus ook milieubewuster rijdt. Dit gedrag wordt natuurlijk ook in de theoretische opleidingen meegenomen. Heb je dus al je rijbewijs maar wil je weer helemaal up-to-date komen? Haal dan dit boek bij Alle Theorieboeken!