28 oktober 2021

Wat kan een time management workshop u opleveren?

3 min read

Wanneer u het ook beu bent om altijd achter de klok aan te lopen, dan herkent u zich ook vast en zeker in het volgende verhaal. Het is namelijk zo dat ik binnen het bedrijf waar ik werk bekend sta als de verstrooide medewerker. Iemand die altijd zijn sleutels vergeet, namen vergeet, niet weet waar het over gaat. Sinds kort ben ik er achter gekomen wat hiervan de reden is, daarnaast ben ik er achter gekomen wat ik hier aan kan doen. Het is namelijk niet zo dat ik een slecht geheugen heb. Het heeft bij mij alles te maken gehad met time management. Ik heb langere tijd niet orde op zaken gesteld als het ging om mijn planning. Dit resulteerde in dubbele afspraak en overstijgend: geen overzicht. Door het gebrek aan overzicht door gebrekkig timemanagement heb ik lange tijd achter de feiten aangelopen. Toen ik een jaar geleden steeds meer stress begon op te bouwen, heb ik een gesprek aangevraagd bij mijn leidinggevende. Gelukkig heb ik een prettige leidinggevende die hierin erg begripvol was. Sterker nog: ze herkende veel van de karaktereigenschappen die ik bezit. Dit was een erg prettig gesprek en zij heeft mij toen geadviseerd om een time management workshop te gaan volgen. Deze time management workshop kon ik laten financieren uit mijn leerbudget. Dit budget wordt bij het loon opgebouwd en kan worden besteed aan cursussen en opleidingen die bijdragen aan werkinhoudelijke of werkvoorwaardelijke zaken. Ik vond het erg prettig om te horen dat een time management workshop hier ook onder viel en dat ik dus een cursus mocht opzoeken die mij hierin kan helpen. Ik heb toen op het internet gezocht naar time management workshop en heb toen de website timemanagement.nl gevonden. Ik ben toen op de website gaan kijken wat het inhield en kwam er achter dat de workshop die geboden wordt erg helpend voor me kan zijn om te werken aan mijn timemanagement.

Time management workshop door het hele land

Op de website zag ik dat het bedrijf door het gehele land cursussen geeft. In verschillende steden zijn zij te vinden om mensen te helpen met timemanagement. Naast informatie op de website over timemanagement vond ik ook een link naar de Facebookpagina, en kon ik mij daarnaast inschrijven voor een dagelijkse tip wat betreft timemanagement. Ik heb zelfs nog een test kunnen doen om te kijken hoe goed ik scoor op timemanagement. Het was bijna zo dat ik er plezier in kreeg toen ik de website bezocht. Ik heb me daarom meteen ingeschreven voor de eerstvolgende time management workshop in de stad waar ik woon.

Herkent u zich in het beeld?

Wanneer u zich, net als mij, herkent in het bovenstaande wat ik heb beschreven als het gaat om timemanagement, gaat u dan net als mij:

  • Naar de website van dit bedrijf
  • Een test doen om te kijken hoe het met uw timemanagement vaardigheden gesteld is
  • U inschrijven voor een workshop timemanagement bij timemanagement.net

Ik heb een hele interessante time management workshop gevolgd waar ik veel van heb geleerd. Voor u hoop ik ook dat dit zo zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *